• https://www.instagram.com/tc.sar
  • https://www.youtube.com/@tcsar
MARKA TESCİLİMİZ
MAİL ADRESİ
YOUTUBE KANALIMIZ
Hava Durumu
Takvim
06/02/2023 KAHRAMANMARAŞ VE ELBİSTAN DEPREM FELAKETİ


06/02/2023 tarihinde Kahramanmaraş ili Pazarcık merkezli 7.7 büyüklüğünde ve Elbistan Merkezli 7.6 büyüklüğünde iki deprem meydana gelen geldi. Ekibimiz Tuzla Kaymakamlığı iş birliği protokolüne istinaden, afetin ilk günü yola çıkan Tuzla Belediyesi Arama Kurtarma ekibine destek olarak, Tuzla İlçe Afet Koordinasyon Merkezin de Kaymakamlığımız ve ekibimizden "Özkan ÖNDERSOY"un koordinesinde afet bölgesine yapılan yardımların lojistik koordinesi ve afet bölgesi ile Kaymakamlık arasındaki muhabere trafiğinin yönetiminde görev alan ekibimiz, afetin ilk gününden 15/02/2023 tarihine kadar toplam 7 personel ile başarılı bir yönetim organizasyonu yaparak, bölgeye çok sayıda yardım malzemesi gönderilmesine destek oldu. 

Süreçte emeği geçen tüm yöneticilere ve gönüllü olarak organizasyona destek veren tüm gençlerimize teşekkür ediyoruz. 
Temennimiz gerekli tedbirlerin alınarak tekrar böyle bir felaket ile karşılaşılmamasıdır. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifala, geride kalan yakınlarına sabırlar diliyoruz. 

Görev süresince fırsat bulabildiğimiz sürece alabildiğimiz bazı görselleri kamuoyu ile bilgi amaçlı paylaşıyoruz, saygılarımızla.






























  
189 kez okundu

DESTEK VERENLER
        


                 

      

İSTANBUL ORMAN
KOCAELİ GÖNÜLLÜ İTFAİYE
  
ACİL DURUMLARDA TEK NUMARA