• https://www.instagram.com/tc.sar
  • https://www.youtube.com/@tcsar
MARKA TESCİLİMİZ
MAİL ADRESİ
YOUTUBE KANALIMIZ
Hava Durumu
Takvim
18/07/2020 İTFAİYE NÖBETİMİZ
18 Temmuz 2020 Cumartesi günü 3 gönüllü itfaiyeci personelimiz ile başlayan itfaiye nöbet görevimiz süresince, ekip arkadaşlarımız ip teknikleri üzerine pratik eğitim gerçekleştirip, bilgi tazelediler. Operasyonel ve aktif yangıncı ekibimizin çalışmaları kararlılıkla devam etmektedir. Her geçen gün farklı teknikler deneyerek tecrübesine tecrübe katan gönüllü itfaiyeci ekibimizin çalışmaları son sürat devam ediyor.









Ekibimizin nöbet görevi devam ederken saat 16:05 sularında gelen ihbar üzerine Gebze Muallimköy'de geniş alan arazi yangınına çıkış yaptık.



Çıkış yapan araçlardan birinde görevli olan gönüllü itfaiyeci personelimiz olay yerindeki çalışmalara katıldı. Bölgede çıkan yangına Gebze bölgesine bağlı diğer müfrezelerden de birer araç takviye çıkartıldı ve yangın büyümeden kontrol altına alınıp söndürüldü. Çalışmalarımızdan bazı kareler...

















16:50'de çalışmalarımızı tamamlayıp toparlanmamızın ardından, personelimizin gece saatlerine kadar devam eden nöbetleri süresince bir olumsuzluk yaşanmamıştır.
  
590 kez okundu

DESTEK VERENLER
        


                 

      

İSTANBUL ORMAN
KOCAELİ GÖNÜLLÜ İTFAİYE
  
ACİL DURUMLARDA TEK NUMARA