• https://www.instagram.com/tc.sar
  • https://www.youtube.com/@tcsar
MARKA TESCİLİMİZ
MAİL ADRESİ
YOUTUBE KANALIMIZ
Hava Durumu
Takvim
27/09/2020 GÖREV AMAÇLI ACİL ÇIKIŞ YAPILDI

Video linki: https://www.youtube.com/watch?v=N6LjMdYI5aA

27 Eylül 2020 saat 00:44'de alınan ihbar üzerine Gebze Pelitli bölgesinde bir palet fabrikasında çıkan yangına Kocaeli'nin bir çok ilçesinden takviye ekipler çıkış yaptı.



Bölgenin boş kalması üzerine Gönüllü İtfaiyeci 3 personelimiz de ivedi şekilde Gebze Grup Amirliğine intikal ettiler. Son zamanlarda bir çok bölgede çıkan orman yangınlarına müdahale eden itfaiye ekipleri 26 Eylül günü gündüz Cumaköy'de meydana gelen bir orman yangınına müdahale etmiş ve söndürülmüş, akşam saatlerinde ekibimizden iki personel tek araç ile çıkış yaparak, gündüz yanan ormanlık alan bölgesine kontrol amaçlı 02:15'de çıkış yaptılar. 



Ekiplerin fabrika yangınındaki çalışmaları süresince bölgede nöbetlerine devam eden ekibimiz, 05:40'da İtfaiyeye gelen çatı yangını ihbarı üzerine Gebze Amatör Sporcular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne 2 araç çıkış yapıldı. 2 şöför 1 er ve 3 gönüllü personelimiz 5 dakika içerisinde olay yerine ulaştılar ve tek katlı binanın çatısında çıkan yangına içeriden ve dışarıdan hızlı müdahale ile kısa sürede kontrol altına alıp söndürdüler. Profesyonel bir itfaiye personeli tecrübesiyle çalışan ekip üyelerimiz başarılı müdahaleleriyle yine farklarını ortaya koydular. Ekip üyelerimize başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür ediyoruz. 























Çatı yangınının söndürülmesinin ardından, bölge ekipleri fabrika yangınından dönene kadar nöbetlerini sürdüren ekibimiz sabah saat 07:00 sularında görevi sonlandırmış merkezlerine dönüş yapmıştır.



  
727 kez okundu

DESTEK VERENLER
        


                 

      

İSTANBUL ORMAN
KOCAELİ GÖNÜLLÜ İTFAİYE
  
ACİL DURUMLARDA TEK NUMARA