• https://www.instagram.com/tc.sar
  • https://www.youtube.com/@tcsar
MARKA TESCİLİMİZ
MAİL ADRESİ
YOUTUBE KANALIMIZ
Hava Durumu
Takvim
12/11/2019 TUZGEM YANGIN TAHLİYE TATBİKATI VE AFET EĞİTİMİ

Tuzla Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi TUZGEM'de bugün hareketli bir gün yaşandı. Teknik Muhabere Arama Kurtarma ekibi olarak sabah saatlerinde öğrenciler sınıflarında ziyaret edilerek yapılacak yangın tahliye tatbikatı ile ilgili olarak öğrencilere kısa bilgilendirme yapıldı. Tüm personel tahliye işleyişi konusunda bilgilendirildi. Öğlen saatlerinde verilen yangın alarmı ile birlikte binada bulunan 363'ü öğrenci, 39'u personel toplamda 402 kişi  3 dakika 21 saniye de tüm binayı boşalttılar. 

Binanın tahliye edildiği sırada sırasıyla boşalan katlar görevli personel tarafından kontrolü sağlanarak, tüm binanın kontrol edilmesi de sağlandı ve her kattaki öğrenciler ayrı gruplar halinde okul bahçesinde belirlenen noktalarda toplandı.

Öğlenden sonra daha önceden planlı olan afet bilinci eğitimi Beşiktaş Çevre ve Kentsel Arama Kurtarma Derneği Başkanı ve Eğitmen Serdar GÜLELÇİN tarfından gerçekleştirildi. 

Bu vesile ile Tuzgem öğrencilerine birçok konu ile ilgili bilgiler Beşiktaş Çevre ve Kentsel Arama Kurtarma Derneği ve Teknik Muhabere Arama Kurtarma Derneği olarak güzel ortaklaşa bir çalışmaya imza attık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.





























  
819 kez okundu

DESTEK VERENLER
        


                 

      

İSTANBUL ORMAN
KOCAELİ GÖNÜLLÜ İTFAİYE
  
ACİL DURUMLARDA TEK NUMARA