• https://www.instagram.com/tc.sar
  • https://www.youtube.com/@tcsar
MARKA TESCİLİMİZ
MAİL ADRESİ
YOUTUBE KANALIMIZ
Hava Durumu
Takvim
12/08/2019 GEBZE PELİTLİ FABRİKAYA SİRAYET EDEN ORMAN YANGINI

Gebze Pelit köyü geniş alan orman yangınının bir sinek ilacı fabrikasına sirayeti ile bir fabrika tamamen yandı, başka bir fabrika kısmen yandı, yangının ilerlemesinden dolayı yakın fabrikaların çevresinde gerekli önlemler alındı, ekiplerin yoğun çabaları ile yakın olan bir fabrikaya sirayet tamamen önlendi, kuvvetli rüzgarın etkisiyle hızla ilerleyen yangında çalışılması oldukça zordu.

Olayla ilgili olarak tüm çevre birimler alarm durumuna geçirildi.

Olayda sirayetin önlenmesi adına İstanbul İtfaiyesinden Tuzla Grup Amirliğine bağlu OSB grubunun takımıyla birlikte ekibimizden 2 kişi birlikte çalıştı, aynı zamanda TCSAR olarak Kocaeli İtfaiye ile İstanbul İtfaiyesi arasında muhabere trafigi ve ayrıca Tuzla OSB takımının olay yeri muhabere koordinasyonu ekibimiz tarafından gerçekleştirildi. Ekibimiz hem müdahale ve soğutma çalışmalarına katıldı, hemde her zaman ki gibi muhabere konusundaki tecrübesini birkez daha konuşturdu.

Olay yerinde Kocaeli İtfaiye, İstanbul İtfaiye, farklı il ve ilçelerden orman ekipleri, GOSB İtfaiye, birçok belediyeden su tankerleri, Orman müdürlüğüne ait 4 adet helikopter, TCSAR ekibimizden 2 personel ve sivil vatandaşlar canla başla mücadele etti. Tüm çalışanlara emeklerinden ötürü teşekkürler...

Video Linki: https://www.youtube.com/watch?v=-1VPJtHgqT4

  
592 kez okundu

DESTEK VERENLER
        


                 

      

İSTANBUL ORMAN
KOCAELİ GÖNÜLLÜ İTFAİYE
  
ACİL DURUMLARDA TEK NUMARA